Lejonbacken here we come!

Fin dag igår, om man bortsätt från snön på vägarna! hahah (var bara tvungen att klaga lite till)

Var som jag sagt tidigare hos mormor och morfar igår för julfirande. Det var lika mysigt som vanligt med sjukt mycket mat och fika.
Drog sedan min kos till Sebastian aka "trelar, siibben, brunte, sötpöjka aa mm.." Carlsson. Vi hörde talas om ett lan på Lagmansgatan 22 B där dom vanliga grabbarna satt och nördade. Så vi förflyttade oss lite snabbt dit, men blev nästan direkt en sväng ner till underbara Sibylla för att fiska upp ett par kebaber.
På vägen tillbaka till Anton åkte vi en extra sväng till lantjejerna som satt på andra sidan stan och dom fick med oss på att åka pulka vid kl 1 på natten.

Så vi drog i oss våran kebab och fixade lite varmare kläder och sedan var det dags för vinterns första (neej andra blir det ju! åkte ju pulka i skogssjön haha) Pulkaåkning!
Väl framme i måndalen såg lejonbacken lika frestande ut som den gjorde när man var mindre. Kastade mig nästan direkt ut i backen och det gick undan och man bara flög ner!
Vi killar byggde sedan världens finaste snögubbe! rätt stor vart han allt. (får se om jag kan få tag i några bilder på den) Vi Satte han på ett tefat och öste ut han i backen. Tyvärr så stod han inte upp så länge utan ramlade nästan direkt och gick i minst 3852378 st bitar :(
Väl efter vi blivit riktigt blöta så drog vi oss hem för att byta om lite och sedan vart det en sväng hem till Sofia för att tjöta lite om livet.
Kom hem runt halv 6. Skapligt sent, eller tidigt eller vad man nu ska säga.

Men jag hade en skit kul kväll/natt igår/idag haha! Tack alla som var med!:D

D.E

Kommentarer
Postat av: amanda

hahah tack själv :D

2009-12-26 @ 16:50:16
URL: http://amandavardetinte.blogg.se/
Postat av: Gisela Axelsson

Hehe ja! Ville ha lite julkänsla i bloggen! :D

2009-12-26 @ 17:29:13
URL: http://giselaaxelssson.blogg.se/
Postat av: Gisela Axelsson

Nämen tack så mycket! :D:D

2009-12-26 @ 18:06:54
URL: http://giselaaxelssson.blogg.se/
Postat av: sofia

tack själv:D

2009-12-26 @ 18:32:04
URL: http://sofia06.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0