Love is noise

En kan ju inte alltid vara på topp! Även om man vill det.

Har gått och sjukat ner mig. Men det var väl bara en tidsfråga känns det som. Den senaste månaden har jag aldrig fått en sovmorgon, alltid haft något att göra, knappt varit hemma, bara nåra dagar ibland. Så under veckan nu har jag fått en rejäl förkyldning. Inget kul när snoret rinner som ett vattenfall under tiden man jobbar. Så Idag blir det hemma dag. Inte gått utanför dörren och bara legat i min nya soffa! Den har jag inte berättat om ne! Ska lägga in en bild:)Den är skapligt stor mot mitt lilla rum^^
Men ack så skön! Nu kan jag äntligen ligga raklång i min soffa.

Letar ny göddig musik. Vet inte riktigt vad jag är sugen på att lyssna på.
aa nu börjar jag väl babbla om allt möjligt igen.

Är det ikväll man ska släcka lamporna? Vilken koll jag har då..

Igår så var det hockeynight hos mig. Anton, Jerrie, Herman, Abbe, Linus, Macke, Phille och Gutte var här. Vi såg på när dom mästa mästarna DJURGÅRDEN slog ut Brynäs;)

Ikväll är folket ute hos ricke i sya, men jag kände att det var bättre att stanna hemma:) Så att ni kunde få ett till blogginlägg att läsa;)

Imorn är det balträning igen. Kl 9 i lkpg. Usch så tidigt. Sen blir det förhoppningsvis Norrköping för shopping!:D Måste sätta lite sprätt på mina slantar jag fått. Sen kanske dags att boka tattoo tid!

NÅN MER ÄN JAG SOM FÅR DAMP PÅ HALEBOP REKLAMEN PÅ SPOTIFY?!?!?!?!?:O ABOOOO!!Förövrigt så ger den här låten mig så jävla mycket sommarkänslor!

vill bara ha sommarkvällar nu. Den här låten ska va min Theme song för sommaren 2010!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0